Hadica na pivo a víno s dlhou životnosťou

Náš sortiment sme rozšírili o potravinárske hadice najnovšej generácie od nášho osvedčeného dodávateľa. Spĺňajú náročné požiadavky na dopravu a výtlak kvalitného piva, nízkoalkoholických (obsah alkoholu maximálne 12 %) aj nealko nápojov, taktiež ich možno využiť ako hadice pre víno. Uplatnia sa teda najmä ako hadica pre pivovary, vo vínnych pivniciach, v nápojovom i potravinárskom priemysle.

Hadice Brewart

 

Brewart/SD

 

Tlakovonasávacia hadica BREWART/SD s výztužou 

Tieto nealkoholické, vínne aj pivné hadice máme skladom v niekoľkých variantoch vnútorného priemeru: 32, 38 a 50 mm.

  • jedná sa o robustnejšiu alternatívu hadice pre nápoje LM1 (skladom ju ponúkame v priemere 13, 19, 25, 32, 40 a 50 mm) alebo T405 LE (skladom v priemere 25, 32, 51, 63 a 76 mm). 

 

 

BrewartTlakosaciu verziu pre pivovary, vinárstvo, výrobcov džúsov, štiav a limonád – hadicu BREWART ponúkame s vnútorným priemerom 19, 25, 32, 38, 40 a 50 mm.

 

Obe hadice je možné si objednať aj v ďalších priemeroch.

 

Výhody hadic BREWART a BREWART SD

  • vďaka použitému materiálu znižuje duša týchto hadíc riziko rastu baktérií a kontaminácie prepravovanej tekutiny
  • ich veľmi pevná a pružná konštrukcia vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie
  • veľmi dobre držia tvar aj kruhový prierez
  • sú dobre ohybné
  • vykazujú vysokú odolnosť voči starnutiu
  • spĺňajú normu FDA; výrobca podrobil tieto hadice testovaniu na Technickej univerzite Mníchov, ktorého výsledkom je potvrdenie, že gumový materiál hadice nemá žiadny vplyv na stabilitu peny piva.
  • hadice je možné čistiť, oplachovať a sterilizovať v plne automatizovanom systéme CIP/SIP*

Hadice vám pripravíme na mieru a profesionálne ich osadíme koncovkami, takže ich môžete začať okamžite používať! 


*) CIP (angl. skratka pre Clean In Place); jedná sa o metódu efektívneho čistenia aplikácií náročných na hygienu, napr. v oblasti farmácie alebo výroby potravín či nápojov, priamo v mieste prevádzky bez nutnosti demontáže zariadenia, prebieha v niekoľkých krokoch. Viac viď napr.: https://www.profess.cz/cs/pci/cip_cisteni_na_miste).
SIP (angl. skratka pre Sterilize In Place); sterilizácia predmetu na mieste buď horúcou parou, alebo iným spôsobom; viac viď napr.: https://tapflo.cz/images/pdf/Hygienicke_aplikace_CZ.pdf.

Náš sortiment sme rozšírili o potravinárske hadice najnovšej generácie od nášho osvedčeného dodávateľa. Spĺňajú náročné požiadavky na dopravu a výtlak kvalitného piva, nízkoalkoholických (obsah alkoholu maximálne 12 %) aj nealko nápojov, taktiež ich možno využiť ako hadice pre víno. Uplatnia sa teda najmä ako hadica pre pivovary, vo vínnych pivniciach, v nápojovom i potravinárskom priemysle.

Hadice Brewart

 

Brewart/SD

 

Tlakovonasávacia hadica BREWART/SD s výztužou 

Tieto nealkoholické, vínne aj pivné hadice máme skladom v niekoľkých variantoch vnútorného priemeru: 32, 38 a 50 mm.

  • jedná sa o robustnejšiu alternatívu hadice pre nápoje LM1 (skladom ju ponúkame v priemere 13, 19, 25, 32, 40 a 50 mm) alebo T405 LE (skladom v priemere 25, 32, 51, 63 a 76 mm). 

 

 

BrewartTlakosaciu verziu pre pivovary, vinárstvo, výrobcov džúsov, štiav a limonád – hadicu BREWART ponúkame s vnútorným priemerom 19, 25, 32, 38, 40 a 50 mm.

 

Obe hadice je možné si objednať aj v ďalších priemeroch.

 

Výhody hadic BREWART a BREWART SD

  • vďaka použitému materiálu znižuje duša týchto hadíc riziko rastu baktérií a kontaminácie prepravovanej tekutiny
  • ich veľmi pevná a pružná konštrukcia vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie
  • veľmi dobre držia tvar aj kruhový prierez
  • sú dobre ohybné
  • vykazujú vysokú odolnosť voči starnutiu
  • spĺňajú normu FDA; výrobca podrobil tieto hadice testovaniu na Technickej univerzite Mníchov, ktorého výsledkom je potvrdenie, že gumový materiál hadice nemá žiadny vplyv na stabilitu peny piva.
  • hadice je možné čistiť, oplachovať a sterilizovať v plne automatizovanom systéme CIP/SIP*

Hadice vám pripravíme na mieru a profesionálne ich osadíme koncovkami, takže ich môžete začať okamžite používať! 


*) CIP (angl. skratka pre Clean In Place); jedná sa o metódu efektívneho čistenia aplikácií náročných na hygienu, napr. v oblasti farmácie alebo výroby potravín či nápojov, priamo v mieste prevádzky bez nutnosti demontáže zariadenia, prebieha v niekoľkých krokoch. Viac viď napr.: https://www.profess.cz/cs/pci/cip_cisteni_na_miste).
SIP (angl. skratka pre Sterilize In Place); sterilizácia predmetu na mieste buď horúcou parou, alebo iným spôsobom; viac viď napr.: https://tapflo.cz/images/pdf/Hygienicke_aplikace_CZ.pdf.

Odporúčané odkazy

Chcete sa poradiť?

Máte otázku? Sme tu pre vás!

Zavolajte: +421 249 683 813

Napíšte: gumex@gumex.sk

?

Produkty z článku